Adventní zastavení

14.12.2016 11:16

Máme tu období adventu. Napadlo mě, že své čtenáře a návštěvníky naladím na vánoční vlnu a přichystala jsem pro vás pro všechny malou akci nazvanou "Adventní zastavení". Už od 8. prosince máte tedy možnost zhlédnout v naší knihovně výstavku s knihami významného českého malíře, ilustrátora, scénografa a spisovatele Josefa Lady a dále výstavku knih s vánoční tématikou.

V předvánočním minibazárku si můžete zakoupit velmi levné knihy, které vám padnou do oka. Celá akce bude probíhat do 23. prosince 2016. Tak přijďte s námi posedět, povídat si o Vánocích, zakoledovat si a svátečně se naladit.

V rámci této akce nás přišly 8. a 9. prosince navštívit i děti z prvního a druhého stupně ZŠ  ve Starém Hrozenkově a povídali jsme si právě o Vánocích a jejich zvycích. Děti zpívaly vánoční koledy a ty menší namalovaly krásné obrázky na téma Vánoce. Po tyto dva dny byla v knihovně na praxi studentka pedagogické fakulty slečna Zuzana Miková, která přispěla k našemu společnému povídání také svým výkladem.

Děkuji šikovným dětem, paním učitelkám a panu učiteli za účast a doufám, že si předvánoční návštěvu v knihovně všichni užili.

Budu se těšit na další setkání nejen s nimi, ale i s vámi ostatními příznivci knihovny a dobrých knih.

Fotky výstavek jsou k zhlédnutí ve fotogalerii.


Vaše knihovnice Romana